براي خريد لپتاپ نو در خوشبينانهترين حالت بايد 10 ميليون تومان هزينه کنيد. در چنين وضعيتي، دانشجويان قشري هستند که بيشترين سختي را متحمل ميشوند؛ کساني که بهدليل وضعيت تحصيلي مجبورند لپتاپ تهيه کنند؛ ولي اکثرشان نميتوانند چند ده ميليون تومان براي خريد لپتاپ مناسب بپردازند.
بهترين لپ تاپ گيمينگ اقتصادي مدلي است که بتواند با کمترين قيمت، همهي وظايف روزمره را انجام دهد
وضعيت نابهسامان بازار باعث شد راهنماي خريد بهترين مارک لپ تاپ براي دانشجو را تهيه کنيم. در اين مقاله، قصد داريم بهترين لپتاپهاي ارزانقيمت بازار را معرفي کنيم تا بتوانيد با کمترين هزينه، بهترين کامپيوتر شخصي قابلحمل را بخريد؛ البته فراموش نکنيد در شرايطي که قيمت لپ تاپ عادي سر به فلک کشيده و حتي از مرز 100 ميليون تومان نيز عبور کرده، منظور از «لپتاپ ارزانقيمت» دستگاههايي با قيمت بين 10 تا 40 ميليون تومان است.
دنياي لپتاپ شامل مدلهاي زيادي از برندهاي متنوعي است که هريک از آنها با چندين مشخصات فني عرضه ميشوند؛ موضوعي که به پيچيدگي بيشازحد خريد، بهخصوص براي کاربران عادي با اطلاعات اندک از دنياي سختافزار ميانجامد. بههميندليل براي خريد لپتاپ با هر بودجهاي، نکاتي مهم را ذکر ميکنيم که با درنظرگرفتن آنها، بهترين گزينه را براي کاربري خود ميتوانيد انتخاب کنيد؛ حتي گزينهاي که شايد در فهرست پايين وجود نداشته باشد.
پردازنده مرکزي يا CPU مهمترين عنصر در خريد لپتاپ بهشمار ميرود. اول پردازنده را انتخاب کنيد و سپس باتوجهبه آن لپتاپهاي مناسب خود را بيابيد. با وجود گزينههاي ارزانتر مجهز به پردازندههاي سلرون و پنتيوم، اما پيشنهاد ما حداقل مدلهاي مجهز به Core i3 است تا اگر در آينده به اموري با توان پردازشي بيشتر نياز داشتيد، با مشکل حادي مواجه نشويد؛ اما اگر هزينهي زيادي نميخواهيد کنيد، ناچار به خريد لپتاپي پايينرده هستيد.
يکي ديگر از نکات مهم براي خريد لپتاپ دانشجويي، مسئلهي جديدترين کارت گرافيک (GPU) آن است. اگر مشغول به تحصيل در رشتههايي مانند مهندسي معماري، مکانيک، عمران و ساير رشتههايي که احتمالاً با نرمافزارهاي مدلسازي سهبعدي و رندرينگ سروکار دارند، بايد بهسراغ لپتاپهايي برويد که از پردازنده گرافيکي مجزا استفاده ميکنند، چراکه بسياري از اين نرمافزارها، با گرافيک يکپارچه با CPU کار نميکنند يا نياز به شتابدهنده سختافزاري گرافيک دارند.
حافظهي SSD نقش بسيار مهمي در عملکرد کامپيوتر ايفا ميکند. باتوجهبه نبود SSD و استفاده از هارد ديسکهاي معمولي در برخياز لپتاپهاي ارزان قيمت، بهشدت پيشنهاد ميکنيم افزودن SSD و جايگزينکردن آن با هارد ديسک را پس از خريد لپتاپ برنامهريزي کنيد. حتي تهيهي حافظهي SSD با ظرفيت خيلي کم براي ويندوز و نرمافزارهاي اصلي، ميتواند سرعت لپتاپتان را افزايش چشمگيري دهد.
پيشنهاد ميکنيم که بهسراغ دستگاههايي برويد که بهحداقل هشت گيگابايت رم مجهز شدهاند. درصورتيکه بودجه زيادي نداريد، ميتوانيد مدلي با چهار گيگابايت رم بخريد تا در آينده چهار گيگابايت رم ديگر به آن بيفزاييد.
بهترين لپ تاپ هاي اقتصادي و دانشجويي
تفاوت هاي آزمون آيلتس آکادميک و آيلتس جنرال
نکات مهم قبل از خريد لپ تاپ دانشجويي
راهنمايي خريد لپتاپ براي دانشجويان
خريد ,لپتاپ ,بهترين ,تومان ,ميليون ,گيگابايت ,خريد لپتاپ ,براي خريد ,ميليون تومان ,چهار گيگابايت